Wellnessconcepten


Een spa en wellnesscentrum ontwikkelen is een kostbare zaak. Daarnaast is het erg tijdrovend om het tot een geslaagd eindresultaat te brengen. U bent immers druk genoeg met uw dagelijkse beslommeringen. Om u van dat probleem te verlossen zou u zich gerust tot House of Wellness kunnen richten. Zij combineert een grote mate van creativiteit met een uitgebreide productkennis en denkt mee over inrichting en aankleding van uw wellness en/of spa concept. Uiteraard verliezen wij uw latere exploitatiekosten niet uit het oog.

De wellness- en spa ontwerpen van Jaap Schiphorst zijn origineel, kwalitatief hoogwaardig en voorzien van een evenwichtige mix waarin harmonie, stijl en beleving centraal staan. Een spaconcept ontstaat niet zomaar. Vele ogenschijnlijk onbelangrijke randverschijnselen komen om de hoek kijken. Wij helpen u bij de uitwerking van het wellnessontwerp de vele valkuilen te ontwijken.

Met jarenlange ervaring in de sauna- en zwembadwereld, staat House of Wellness voor een kritische blik op het verdienmodel, want ook voor saunabouw geldt: “Designs follows the concept”. Uiteraard is de kwaliteit van het ontwerp afhankelijk van de sfeer en beleving die past bij u en uw bedrijf met haar omgeving. Maar u bent pas echt blij met een wellnessinrichting met de juiste uitstraling, dat ook past binnen het “verdienmodel”. House of Wellness gaat over routing, veiligheid, beheerskosten, schoonmaak- en exploitatiekosten, maar ook levensduur en kwaliteit van de onafhankelijke aspecten.

Een persoonlijk onderhoud en een aanvullend creatief sauna- of spa ontwerp kan u misschien overtuigen? Mail ons of bel eens voor een vrijblijvend gesprek. Misschien gaat er een hele “Wellnesswereld” voor u open.

Met vriendelijke groet,

House of Wellness